Contact

Voor algemene vragen en informatie kunt je e-mailen naar info@imeet.nl. Hieronder vind je ook een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden daarop.

Een feestje bij I-Meet geven is op dit moment nog niet mogelijk in verband met de corona maatregelen. Heb je toch een vraag over een feestje stuur dan een e-mail naar feesten@imeet.nl.

Telefonisch kun je ons bereiken op telefoonnummer 0413-293715, houdt er wel rekening mee dat wij niet altijd direct kunnen opnemen in verband met een activiteit.

Wil je ons een bezoek brengen of post sturen, dat kan. Ons adres is:
Imeet
Raadhuisplein 21
5473 GC  Heeswijk-Dinther

Veel gestelde vragen

-Vanaf welke leeftijd mag ik mee doen?

Wanneer je zelf naar de wc kunt mag je bij ons mee komen doen.

- Hoe gaan jullie om met de corona?
Wij hebben schermen geplaatst tussen de kinderen en vrijwilligers, waar geen scherm mogelijk is dragen wij mondkapjes. Ook noteren wij gegevens zoals naam en telefoonnummer, zodat wanneer er een besmetting wordt gemeld wij iedereen op de hoogte kunnen stellen die mee heeft gedaan aan die activiteit. Helaas zijn wij ook genoodzaakt om minder kinderen binnen te laten, dus als je komt zorg dat je op tijd bent.

-Hoe zit het met corona en het uitdelen van drinken en lekkers?
Hij het uitdelen van het drinken en lekkers houden wij ook rekening met de corona maatregelen. De kinderen zelf blijven aan zitten en het drinken wordt gebracht. Al het lekker is per stuk verpakt.

-Ik wil niet dat ik of mijn kind op de foto staat op jullie site of Facebook.
Mocht je op onze internet site of Facebook pagina een foto zien waar jij of jouw kind op staat en terwijl je dat niet wilt. Laat ons dan weten om welke foto dat het gaat, wij halen deze er dan af of maken je onherkenbaar.

E-mailen