Contact

Voor algemene vragen en informatie kunt je e-mailen naar info@imeet.nl. Hieronder vind je ook een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden daarop.

Een feestje geven bij Imeet geven dat kan, neem contact op met ons feestteam door een e-mail te sturen naar feesten@imeet.nl.

Telefonisch kun je ons bereiken op telefoonnummer 0413-293715, houdt er wel rekening mee dat wij niet altijd direct kunnen opnemen in verband met een activiteit.

Wil je ons een bezoek brengen of post sturen, dat kan. Ons adres is:
Imeet
Raadhuisplein 21
5473 GC  Heeswijk-Dinther

Veel gestelde vragen

-Vanaf welke leeftijd mag ik mee doen met een activiteit?
Wanneer je zelf naar de wc kunt mag je bij ons mee komen doen.

- Hoe gaan jullie om met de corona tijdens de woensdagmiddag activiteit?
Wij hebben op verschillende plekken ontsmettingsmiddel geplaatst. De vrijwilligers dragen een mondkapje en wij vragen ook de ouders die binnen komen een mondkapje te dragen.

-Hoe zit het met corona en het uitdelen van drinken en lekkers?
Bij het uitdelen van het drinken en lekkers houden wij ook rekening met de corona maatregelen. De kinderen zelf blijven aan tafel zitten en het drinken wordt gebracht. Al het lekkers is per stuk verpakt.

-Ik wil niet dat ik of mijn kind op de foto staat op jullie site of Facebook.
Mocht je op onze internet site of Facebook pagina een foto zien waar jij of jouw kind op staat en terwijl je dat niet wilt. Laat ons dan weten om welke foto dat het gaat, wij halen deze er dan af of maken je onherkenbaar.

E-mailen