Contact

Voor algemene vragen en informatie kunt je e-mailen naar info@imeet.nl. Hieronder vind je ook een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden daarop.

Een feestje bij I-Meet geven is op dit moment nog niet mogelijk in verband met de corona maatregelen. Heb je toch een vraag over een feestje stuur dan een e-mail naar feesten@imeet.nl.

Telefonisch kun je ons bereiken op telefoonnummer 0413-293715, houdt er wel rekening mee dat wij niet altijd direct kunnen opnemen in verband met een activiteit.

Veel gestelde vragen

-Vanaf welke leeftijd mag ik mee doen?

Wanneer je zelf naar de wc kunt mag je bij ons mee komen doen.

- Hoe gaan jullie om met de corona?

Wij hebben schermen geplaatst tussen de kinderen en vrijwilligers, waar geen scherm mogelijk is dragen wij mondkapjes. Ook noteren wij gegevens zoals naam en telefoonnummer, zodat wanneer er een besmetting wordt gemeld wij iedereen op de hoogte kunnen stellen die mee heeft gedaan aan die activiteit.

-Ik wil niet dat ik of mijn kind op de foto staat op jullie site of Facebook.

Mocht je op onze internet site of Facebook pagina een foto zien waar jij of jouw kind op staat en terwijl je dat niet wilt. Laat ons dan weten om welke foto dat het gaat, wij halen deze er dan af of maken je onherkenbaar.E-mailen